11 thoughts on “Njohje me Ajsi Fier, Shqipëria

  1. Pershendetje ! po shkruaj ketu per Ajsin nga Aieri , Jam 26 vjc nga Berati , jam serioz dhe i mir . Deshiroj te njihem me ty Ajsi .. ky eshte nr im : 0698107096

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*