Barcaleta: Roboti i te vertetes!

Babai i Mirit ishte çmendur nga gënjeshtrat e birit të tij dhe vendosi të blejë një robot për gënjeshtrat, nëse dikush gënjente roboti ja fuste me shpullë. Një ditë, Miri kthehet shumë vonë në shtëpi dhe e pyet babai: «Miri pse u vonove?» «Një shoku im u përplas me biçiklete dhe vajta në spital ta shikoja» thotë Miri. Direkt roboti u aktivizua ndaj gënjeshtrës, shkon dhe i jep një shpullë Mirit. «Miri mos gënje dhe më thuaj përse u vonove?» këmbëngulte babai. «Isha te shtëpia e Tonit dhe po lexonim…

Komento dicka rreth kesaj teme

Lexo Postimin