Shenjat e horoskopit, karakteristikat e Akrepit

Karakteristikat e shenjës Akrepi është se janë të pasionuar dhe me karakter të fortë. Janë të vendosur, nuk e lënë kurrë në gjysem ate që marrin përsipër dhe u pëlqen të kërkojne derisa ta gjejnë të vërtetën. Akrepat janë udhëheqësa të mëdhenje, të cilët njohin gjithmonë se c’ndodh rreth tyre dhe kanë talent në gjetjen e zgjidhjeve ndaj situatave të vështira. Kanë aftësi të mëdha administrative dhe janë shumë të përkushtuar për cdo gjë që bëjnë. Avantazhet e Akrepit: Mbështetës, Besnikë, Të Pasionuar, Gjeniale, Të Vëmendshëm, Dinamike, Miq të vërtetë,…

Komento dicka rreth kesaj teme

Lexo Postimin