Disturbed – The Sound Of Silence | Tingulli I Heshtjes

Disturbed – The Sound Of Silence | Tingulli I Heshtjes Tjeta errësirë, mikja ime e vjetër Kam ardhur që të flas me ty prap Sepse një vizion që butë më rrenqeth Lëshoi farat e tij teksa flija Dhe vizioni që mbolli në trurin tim Ende mbetet Brenda në tingullin e heshtjes Në ëndrra të shqetësuara eca vetëm Rrugicave të ngushta me kalldrëm Nën kuroren e një llambe në rrugë I ktheva jakën time të ftohtit dhe u lag Kur sytë e mi u gozhduan nga shkëlqimi i një llambe neoni…

Komento dicka rreth kesaj teme

Lexo Postimin

Chris Rea – Road to Hell | Rruga drejt Ferrit

Chris Rea – Road To The Hell | Rruga Drejt Ferrit Qëndrova pa lëvizur në autostradë Pash një grua, Në anë të rrugës Fytyrën e saj e njihja njëlloj si timen Reflektonte në dritaren time Dhe eci deri te dritarja ime Dhe përkulet ngadalë Një presion i tmerrshëm më paralizoi, Në hijen time Ajo tha, “Bir, ç’bën këtu? Frika ime për ty më ka kthyer brenda varrit tim. “Thash, “Nënë, erdha në luginën e pasanikëve, Për të shitur veten time” Ajo tha, “Bir, kjo është rruga drejt ferrit” Gjatë udhëtimit…

Komento dicka rreth kesaj teme

Lexo Postimin

Shenjat e horoskopit, karakteristikat e Peshores

Karakteristikat themelore të Peshores janë: joshëse, komunikuese, elastike, mbrojtëse, bujare etj …shih mëposhtë. Dedikohet deri në një masë ku të tjerët mendojnë se mund ta shfrytezojnë, por di mjaft mirë si të drejtojë gjërat për përfitimin e saj. Avantazhe të Peshores: Diplomatikë, Bashkëpunues, Tërheqës, Paqësorë, Idealistë, Mikpritës, Joshës. Disavantazhe të Peshores: Përfaqësorë, Tekanjozë, Të Pavendosur. I Pëlqen: Harmonia, Sjellshmëria, Dhuratat, Udhëtimet, Artet, Luksi. Nuk i Pëlqen: Dhuna, Padrejtësia, Konfliktet, Pajtueshmëria me rregullat. Karakteri i Peshores Peshorja është një nga Shenjat e Ajrit, bashkë me Binjakët dhe Ujorin. Kjo u jep…

Komento dicka rreth kesaj teme

Lexo Postimin