Shenjat e horoskopit, karakteristikat e Peshores

Karakteristikat themelore të Peshores janë: joshëse, komunikuese, elastike, mbrojtëse, bujare etj …shih mëposhtë. Dedikohet deri në një masë ku të tjerët mendojnë se mund ta shfrytezojnë, por di mjaft mirë si të drejtojë gjërat për përfitimin e saj. Avantazhe të Peshores: Diplomatikë, Bashkëpunues, Tërheqës, Paqësorë, Idealistë, Mikpritës, Joshës. Disavantazhe të Peshores: Përfaqësorë, Tekanjozë, Të Pavendosur. I Pëlqen: Harmonia, Sjellshmëria, Dhuratat, Udhëtimet, Artet, Luksi. Nuk i Pëlqen: Dhuna, Padrejtësia, Konfliktet, Pajtueshmëria me rregullat. Karakteri i Peshores Peshorja është një nga Shenjat e Ajrit, bashkë me Binjakët dhe Ujorin. Kjo u jep…

Komento dicka rreth kesaj teme

Lexo Postimin