Disturbed – The Sound Of Silence | Tingulli I Heshtjes

Disturbed – The Sound Of Silence | Tingulli I Heshtjes Tjeta errësirë, mikja ime e vjetër Kam ardhur që të flas me ty prap Sepse një vizion që butë më rrenqeth Lëshoi farat e tij teksa flija Dhe vizioni që mbolli në trurin tim Ende mbetet Brenda në tingullin e heshtjes Në ëndrra të shqetësuara eca vetëm Rrugicave të ngushta me kalldrëm Nën kuroren e një llambe në rrugë I ktheva jakën time të ftohtit dhe u lag Kur sytë e mi u gozhduan nga shkëlqimi i një llambe neoni…

Komento dicka rreth kesaj teme

Lexo Postimin

Chris Rea – Road to Hell | Rruga drejt Ferrit

Chris Rea – Road To The Hell | Rruga Drejt Ferrit Qëndrova pa lëvizur në autostradë Pash një grua, Në anë të rrugës Fytyrën e saj e njihja njëlloj si timen Reflektonte në dritaren time Dhe eci deri te dritarja ime Dhe përkulet ngadalë Një presion i tmerrshëm më paralizoi, Në hijen time Ajo tha, “Bir, ç’bën këtu? Frika ime për ty më ka kthyer brenda varrit tim. “Thash, “Nënë, erdha në luginën e pasanikëve, Për të shitur veten time” Ajo tha, “Bir, kjo është rruga drejt ferrit” Gjatë udhëtimit…

Komento dicka rreth kesaj teme

Lexo Postimin