ARCH ENEMY – You Will Know My Name – Do mësoni emrin tim!

Sytë e tyre gjykues më vëzhgojnë është gjithçka që kam kuptuar. Kur përpiqem të hap zemrën time turpërohem dhe ndahem më dysh. Thoni shakara që kurrë nuk i dëgjoj pas shpinës time, në dëmin tim. Egziston diçka brenda meje dhe e di që është e mirë. Nuk jam aq i keq, thjesht jam keqkuptuar. Më shihni tani? Më dëgjoni tani? Do mësoni emrin tim! Më shihni tani? Frikësoheni nga unë tani? Do mësoni emrin tim! Sot thyej heshtjen time. Ju zhvesh dinjitetin tuaj. Shkatërroj botën tuaj të përsosur. Gënjeshtrat tuaja…

Komento dicka rreth kesaj teme

Lexo Postimin