Histori per mendim

Përmbajtja e mëposhtme nuk është histori e vërtetë por, ndoshta, një reflektim i udhëhequr në formë ëndrre, që ka për qëllim të eksplorojë shkaqet e vërteta të dështimeve tona. Marr guximin dhe të sugjeroj ta lexosh me kujdes, mundohu të ndalosh leximin për pak sekonda në çdo frazë dhe imagjino çdo ikonë. Jam duke ecur në një rrugicë. Lejoj këmbët e mia të më udhëzojnë. Shikimi im përqëndrohet tek pemët, zogjtë, gurët. Në horizont shfaqet skica e mjegullt e një qyteti. Përqëndroj shikimin tim që ta dalloj më pastër. Ndjej…

Komento dicka rreth kesaj teme

Lexo Postimin