ARCH ENEMY – You Will Know My Name – Do mësoni emrin tim!

Sytë e tyre gjykues më vëzhgojnë
është gjithçka që kam kuptuar.
Kur përpiqem të hap zemrën time
turpërohem dhe ndahem më dysh.
Thoni shakara që kurrë nuk i dëgjoj
pas shpinës time, në dëmin tim.

Egziston diçka brenda meje
dhe e di që është e mirë.
Nuk jam aq i keq, thjesht jam keqkuptuar.

Më shihni tani?
Më dëgjoni tani?
Do mësoni emrin tim!
Më shihni tani?
Frikësoheni nga unë tani?
Do mësoni emrin tim!

Sot thyej heshtjen time.
Ju zhvesh dinjitetin tuaj.
Shkatërroj botën tuaj të përsosur.
Gënjeshtrat tuaja të përsosura!

Jo më shakara që kurrë nuk do i degjoj
pas shpinës time, në dëmin tim.

Egziston diçka brenda meje
dhe e di që është e mirë.
Nuk jam aq i keq, thjesht jam keqkuptuar.

Më shihni tani?
Më dëgjoni tani?
Do mësoni emrin tim!
Më shihni tani?
Frikësoheni nga unë tani?
Do mësoni emrin tim!

Kurrë më i padukshëm!

Do mësoni emrin tim!

Më shihni tani?
Më dëgjoni tani?
Do mësoni emrin tim!
Më shihni tani?
Frikësoheni nga unë tani?
Do mësoni emrin tim!

Kurrë më i padukshëm

Do mësoni emrin tim!

Komento dicka rreth kesaj teme

Related posts