Barcaleta: Albanian lover

Na ishte njëhere një Shqiptar, një Anglez dhe një Francez dhe përshkruanin jetën e tyre erotike.
Thotë Anglezi:
– Unë e bëra me gruan time pasi e lyeva me vaj dhe bërtiste për 30 minuta.
– Avash, unë e bëra me gruan time pasi e lyeva me mjalt dhe bërtiste për 1 ore, thotë Francezi.
– Djema djema, lërini këto se sjanë asgjë, thotë Shqiptari. Unë lyeva gruan time me cokollatë dhe bërtiste për 5 orë pa ndalim!
Pa mundur ta besojnë dy të tjerët e pyesin:
– 5 orë? Si bëhet kjo?
– Thjesht fare… fshiva duart tek perdet.

Burimi: ChatoShqip.com

Komento dicka rreth kesaj teme

Related posts