Barcaleta: Dy baballare diskutojne!

 

Dy baballarë diskutojnë:
-Bën shumë cigare yt bir?
-Jo shumë, një paketë në ditë!
-Epo shumë pi. Im bir mblidhet në shtëpi me katër shokë të tjerë dhe pinë vetëm një cigare!

Burimi: ChatoShqip.com

Komento dicka rreth kesaj teme

Related posts