Barcaleta me Farmcistin

Një djalosh hyn në një farmaci dhe kërkon kondom.
-Çfarë paketimi doni? pyet farmacisti. Kemi tre, gjashtë nëntë dhe dymbëdhjetë.
“Ee shiko,” thotë i riu. Sonte kam një takim me një vajzë të bukur dhe tmerrësisht seksi.
Do hamë me prindërit e saj dhe pastaj do shkojmë për një shëtitje.
Kam parandjenjën se sonte do bëjmë seks! Dhe jam i sigurt se në qoftë se fillojmë nuk do duam të ndalojmë.
Pra, më jep atë me dhjetë.
Mbrëmja vjen, i riu shkon në shtëpinë e vajzës dhe ulet në tavolinën e familjes për darkë.
I riu kërkon ta thotë ai lutjen para ngrënies dhe të gjithë pajtohen.
Ai fillon të pëshpërisë lutjen dhe vazhdon për pesë minuta.
Vajza përkulet drejt tij dhe i pëshpërit në vesh:
– Nuk e dija se ishe kaq fetar.
– Kurse unë nuk dija se babai yt është farmacist!

Burimi: ChatoShqip.com

Komento dicka rreth kesaj teme

Related posts