Batuta qesharake me ikone, femrat jane si lulet

Femrat janë si lulet …..
nëse mungon dhe nuk i vadit, jepja celsin komshisë …..

Ky artikull është një prodhim origjinal – Burimi: ChatoShqip.com

Komento dicka rreth kesaj teme

Related posts