Batuta qesharake

– Nëse zihesh me të, shko direkt dhe shtrëngo të gjitha rubinetat e cesmave, që të mundesh më pas të thuash «Aha, tani qenkam i dobishëm eee?».

– Bashkohem përzemërsisht me ata që hyjnë me automjetin e tyre në tunel dhe ulin kokën për të mos cekur.

– Përfundimisht është e vërtet: Gruaja dhe makina nuk jepen hua. Dhe më e rëndësishmja, nuk jepen hua njëra tjetrës.

– 9 ne 10 meshkuj , preferojnë femrat me gjoks të madh. I 10-ti preferon 9 meshkujt.

– Po po, këtu me mua është… Të fala nga Klajdi ke..
– (na plasi trapi)
– Gjithashtu, thotë, gjithashtu..

Në një univers tjetër:
– O maa, Ca gjelle kemi sot?
– Mish dhe patate të skuqura.
– Bliahh, Do porosis bamje.

– Nuk kisha internet 3-4 ditë dhe ndenja me familjen… njerëz të mirë mu dukën!!!

– Babai «Ku shkon e stolisur kështu?».
– Vajza «Në banjo, duhet urgjentisht të ndryshoj foto në profil»

– Një herë dua të pickoj dhe unë ndonjë mishkonjë dhe të shof si kruhet…

– Sa më shumë bërtet një grua natën, aq më pak grindet ditën.

– Gruaja kërkon shumë gjëra nga një burr, kurse burri kërkon vetëm një gjë, por nga shumë femra.

Martesë është kur dy veta ndajnë problemet e tyre, të cilat nuk do egzistonin nëse nuk ishin martuar!

– Demokracia është 4 ujqër dhe 1 dele që votojnë për ushqim.

Shqiptari i vërtet kur kërkon një adrese rruge, ul muzikën në makinë që të shohi më mirë….

– Nëse nuk mund të gjesh zgjidhje, gjej problem tjetër.

– Mos mbaj qendrim negativ duke thënë: «S’do ja arrij, s’do ja arrij…» Prefero qendrim pozitiv: «Do dështoj, do dështoj…».

– Këshillat më të mira i jep gjithmonë ai që e ka dhj*** jetën e tij (Kush do këshilla, këtu jam)

– Sapo i dhash gjyshes iPhone tim për të parë disa foto dhe pështyu gishtin për të kaluar tek foto tjetër…..

Burimi: ChatoShqip.com

Komento dicka rreth kesaj teme

Related posts