Bej ndryshimin… qe te shohesh ndryshim

Ky është një term i përgjithshëm që përdor në çdo fazë të jetës sime.
Sot do ta kushtoj ty që ke ankesa nga marrëdhënia jote, që mërzitesh vazhdimisht nga partneri yt dhe që ndihesh se nuk vlerësohesh nga kjo marrëdhënie.
Dakord, mund të kesh dhe të drejtë por para se të bësh cdo lëvizje, bëj përpjekjen tënde.
Shiko më kthjellët gjërat, pyet veten marrëdhënia është e «shëndetshme»? dhe sa shumë përpiqesh që të mos arrinte në këtë fazë.
Mos hidh fajin vetëm tek tjetri.

Kur në një marrëdhënie egzistojnë dy persona, që të dy janë fajtorë për këtë problem.
Këshilla ime? Bëj vetëkritikë, ndrysho ctë mundesh dhe tërhiq dhe partnerin tënd këtë procedurë rindërtimi!

Burimi: ChatoShqip.com

Komento dicka rreth kesaj teme

Related posts