Burri udheton me gruan e tij bjonde kur i ndalon policia

Burri udhëton me gruan e tij bjonde kur i ndalon policia.

«Patentën dhe lejen ju lutem!» thotë polici.

«Po perse na ndalon?» thotë burri.

«Po ecnit me mbi 100 km/h» i përgjigjet polici.

«Mos ndoshta gaboni?» thotë burri «unë asnjëherë nuk eci me 100 km/h».

«Beni ti po ecje me 120 km/h» hidhet gruaja bjonde.

«Gjithashtu njëra dritë nuk ndizet. E dinit?» thotë polici

«Jo nuk e dija, ndoshta u dogj tani» thotë burri.

«Beni ka mbi një muaj drita që është djegur. Nuk e mban mend qe ma the pardje?» hidhet prap gruaja bjonde.

«Gjithashtu duhet tju pres gjobë dhe për rripin e sigurimit që nuk e keni vendosur» vazhdon polici.

«Zoti polic, tani që më ndaluat e hoqa rripin. Gjatë gjithë udhëtimit e kisha vendosur».

«Beni, ti asnjëhere nuk e vë rripin e sigurimit» hidhet prap gruaja bjonde.

I inatosur tashmë burri i thotë gruas:

«Epo mbylle të shkretën! Boll u hodhe duke folur brockulla!»

«Kështu ju flet gjithmonë zonjë?» i thotë gruas polici!

Dhe gruaja përgjigjet:

«Jo, jo zoti polic, vetëm kur është i dehur».

Burimi: ChatoShqip.com

Komento dicka rreth kesaj teme

Related posts