Krahasime dhe karakteristikat e klasifikimeve ndermjet vBulletin vs Xenforo vs IPB

vBulletin vs XenForo vs IPB   Një betejë e madhe midis vBulletin vs XenForo vs IPB Duke parë betejën e përgjithshme të vBulletin vs XenForo vs IPB, është e rëndësishme për të krahasuar të tre të plotë. Ata që shqyrtojnë secilën prej këtyre tri zgjedhjeve për forumin e tyre, duhet të adresojnë nevojat specifike dhe dëshirat e projektit në fjalë. Ndërsa një mund të jetë më mirë për shumicën, një zgjedhje tjetër mund të adresojë më mirë nevojat tuaja specifike të projektit. Karakteristikat e vBulletin VBulletin është i njohur nga…

Komento dicka rreth kesaj teme

Lexo Postimin