Shenjat e horoskopit, karakteristikat e Peshores

Karakteristikat themelore të Peshores janë: joshëse, komunikuese, elastike, mbrojtëse, bujare etj …shih mëposhtë. Dedikohet deri në një masë ku të tjerët mendojnë se mund ta shfrytezojnë, por di mjaft mirë si të drejtojë gjërat për përfitimin e saj. Avantazhe të Peshores: Diplomatikë, Bashkëpunues, Tërheqës, Paqësorë, Idealistë, Mikpritës, Joshës. Disavantazhe të Peshores: Përfaqësorë, Tekanjozë, Të Pavendosur. I Pëlqen: Harmonia, Sjellshmëria, Dhuratat, Udhëtimet, Artet, Luksi. Nuk i Pëlqen: Dhuna, Padrejtësia, Konfliktet, Pajtueshmëria me rregullat. Karakteri i Peshores Peshorja është një nga Shenjat e Ajrit, bashkë me Binjakët dhe Ujorin. Kjo u jep…

Komento dicka rreth kesaj teme

Lexo Postimin

Shenjat e horoskopit, karakteristikat e Demit

Karakteristikat themelore të Demit janë se ndjen gjithmonë nevojën të rrethohet nga dashuria dhe atmosfera e këndëshme, të ketë shijime materiale, shpirtërore dhe emocionale. Demi, i qendrueshëm dhe konservator, është një nga shenjat më besnike, i gatshëm të rezistojë dhe të këmbënguli derisa të ketë sukses në qëllimet e tij. Praktik dhe me këmbë mbi tokë, është shenja që korr frytet e punës dhe mundeve të tij në përgjithsi. Avantazhet e Demit: Besnik, Përgjegjës, I Duruar, I përkushtuar, Bujar Disavantazhet e Demit: Posesiv, I Papajtueshëm, Kokëfortë Pëlqen: Atmosferën Romantike, Gatimin,…

Komento dicka rreth kesaj teme

Lexo Postimin

Shenjat e horoskopit, karakteristikat Gaforrja

Karakteristikat themelore të Gaforres janë se udhëhiqen nga ndjenjat dhe zemra, prandaj dhe vështirsohet të ambjentohet me realitetin e jetës. Me sundimtar Hënën, fazat e ciklit të së cilës zmadhojnë ndikimin e ndjenjave të tyre në jetën e përditshme dhe kjo është diçka që nuk mund ta kontrollojnë. Gjatë fëmijërisë, nuk kanë mjaft mekanizma mbrojtëse dhe përballimi ndaj botës së jashtme dhe duhen trajtuar me dashuri, kujdes dhe mirëkuptim nga të afërmit e tyre. Avantazhet e Gaforres: Emocionale, Besnike, Garante, Simpatike, Imagjinuese, Xhentile, E Ambjentueshme, Bindëse, Përceptuese. Disavantazhet e Gaforres:…

Komento dicka rreth kesaj teme

Lexo Postimin

Shenjat e horoskopit, karakteristikat e Akrepit

Karakteristikat e shenjës Akrepi është se janë të pasionuar dhe me karakter të fortë. Janë të vendosur, nuk e lënë kurrë në gjysem ate që marrin përsipër dhe u pëlqen të kërkojne derisa ta gjejnë të vërtetën. Akrepat janë udhëheqësa të mëdhenje, të cilët njohin gjithmonë se c’ndodh rreth tyre dhe kanë talent në gjetjen e zgjidhjeve ndaj situatave të vështira. Kanë aftësi të mëdha administrative dhe janë shumë të përkushtuar për cdo gjë që bëjnë. Avantazhet e Akrepit: Mbështetës, Besnikë, Të Pasionuar, Gjeniale, Të Vëmendshëm, Dinamike, Miq të vërtetë,…

Komento dicka rreth kesaj teme

Lexo Postimin

Shenjat e horoskopit, karakteristikat e Dashit

Le të shohim karakteristikat e Dashit, që si personalitet, dallon nga shenjat e tjera. Dashit i pëlqen të dali para, si një udhëheqës i vërtetë. Personaliteti i tij optimist shpesh magnetizon dhe nxit njerëzit rreth tij, sepse ai ka dhuratën për të nxitur të tjerët. Avantazhet e Dashit: I pavarur, Guximtar, Optimist, Entuziast, I vendosur, I sigurt, I sinqert, I Pasionuar. Disavantazhet e Dashit: I padurueshëm, Kokëfortë, Inatçi, Kritikues. I pëlqen: Veshja e thjesht, të marri përsipër rolin e liderit, sportet. Nuk i pëlqen: Pasiviteti, vonesat, puna ku nuk mund…

Komento dicka rreth kesaj teme

Lexo Postimin

Shenjat e horoskopit, karakteristikat e Binjakeve

Në këtë post dua tju prezantoj disa shenja të horoskopit dhe karakteristikat e tyre më vonë. Kësaj radhe do ju prezantoj me disa karakteristika të shenjës Binjakët Karakteristikat e Binjakëve. Karakteristikat themelore të Binjakëve janë: shoqërorë, komunikues dhe gjithmonë të gatshëm për dëfrim, me prirjen të bëhen papritur serjozë, ngurrues ose të shqetësuar. Kanë një ndjenjë të vazhdueshme se nuk kanë kohë të bollshme të përjetojnë ato që deshirojnë të jetojnë dhe përpiqen ti arrijnë të gjitha në moment. Egziston një pafajësi fëminore në natyrën e Binjakëve, që i bën…

Komento dicka rreth kesaj teme

Lexo Postimin