Humoristike

miku July 13, 2017

Duket e pabesushme por eshte e vertet dje rreth ores 16:20 ne Fajtori-Chat ka hyre kryeministri Shqiperise Doktor Rrumpalla dhe Kryetarja e kuvendit Jozefina Topalli Po ju sjellim nje pjese te bisedes se tyre Fajtori Chat – Sali Berisha dhe Jozefina Topalli Per me shume ndiqni biseden e plote. hot-tropojani69 :whazup, whats yr name? jozi_brunette: […]

Komento dicka rreth kesaj teme

miku April 6, 2017

Komento dicka rreth kesaj teme

Komento dicka rreth kesaj teme