Kategori: Barcaleta

Posted in Barcaleta Humoristike

Barcaleta: Dy baballare diskutojne!

  Dy baballarë diskutojnë: -Bën shumë cigare yt bir? -Jo shumë, një paketë në ditë! -Epo shumë pi. Im bir… read more Barcaleta: Dy baballare diskutojne!

Komento dicka rreth kesaj teme

Posted in Barcaleta Humoristike

Barcaleta: Roboti i te vertetes!

Babai i Mirit ishte çmendur nga gënjeshtrat e birit të tij dhe vendosi të blejë një robot për gënjeshtrat, nëse… read more Barcaleta: Roboti i te vertetes!

Komento dicka rreth kesaj teme

Posted in Barcaleta Humoristike Kuriozitete

Vdes një mekatar dhe shkon direkt në ferr!

Na vdes një mëkatar dhe na shkon direkt e në ferr! «Shumë të mërzitur të shof…» i thotë djalli që… read more Vdes një mekatar dhe shkon direkt në ferr!

Komento dicka rreth kesaj teme

Posted in Barcaleta Humoristike

Dy femra njihen tek stacioni i autobuzit dhe diskutojne per bijat e tyre.

Dy femra njihen tek stacioni i autobuzit dhe diskutojnë për bijat e tyre. Thotë njëra: «Vajza ime është 25 vjeçe…. read more Dy femra njihen tek stacioni i autobuzit dhe diskutojne per bijat e tyre.

Komento dicka rreth kesaj teme

Posted in Barcaleta Humoristike

Burri udheton me gruan e tij bjonde kur i ndalon policia

Burri udhëton me gruan e tij bjonde kur i ndalon policia. «Patentën dhe lejen ju lutem!» thotë polici. «Po perse… read more Burri udheton me gruan e tij bjonde kur i ndalon policia

Komento dicka rreth kesaj teme

Posted in Barcaleta

Barcalete – Lepuri dhe Ujku!

Luani është një kafshë dembele dhe si mbret i pyllit vendosi si president lepurin për tiu shmangur punëve të tij… read more Barcalete – Lepuri dhe Ujku!

Komento dicka rreth kesaj teme

Posted in Barcaleta

Barcalete: Dhurate ne Strip Club

Gruaja moderne vendos ti bëjë dhuratë burrit të saj një vizitë në Strip club. Mbërrijnë në strip club dhe bodyguardi… read more Barcalete: Dhurate ne Strip Club

Komento dicka rreth kesaj teme

Posted in Barcaleta

Cifti qe nuk ka bere asgje per 6 muaj shkon te psikologu…

Një cift shkon te psikologu dhe burri tregon se gruaja e tij nuk do të bëjë seks me të 6… read more Cifti qe nuk ka bere asgje per 6 muaj shkon te psikologu…

Komento dicka rreth kesaj teme

Posted in Barcaleta

Barcaleta: Albanian lover

Na ishte njëhere një Shqiptar, një Anglez dhe një Francez dhe përshkruanin jetën e tyre erotike. Thotë Anglezi: – Unë… read more Barcaleta: Albanian lover

Komento dicka rreth kesaj teme

Posted in Barcaleta

Termeti me shembi [email protected]

Komiteti i dëmeve natyrore sapo ka mbërritur në vendin e tërmetit dhe ka regjistruar dëmin. Përgjegjësi shkon tek viktima e… read more Termeti me shembi [email protected]

Komento dicka rreth kesaj teme

Posted in Barcaleta

Barcaleta me Farmcistin

Një djalosh hyn në një farmaci dhe kërkon kondom. -Çfarë paketimi doni? pyet farmacisti. Kemi tre, gjashtë nëntë dhe dymbëdhjetë…. read more Barcaleta me Farmcistin

Komento dicka rreth kesaj teme

Posted in Barcaleta

Krokodili

Një fermer kishte një fermë shumë të madhe me një liqen të bukur. Një natë vendosi të bënte një shëtitje… read more Krokodili

Komento dicka rreth kesaj teme