Kushtet e Perdorimit ne #Shqiperia – Irc.Fajtori.com

Kushtet e Përdorimit Kanali #Shqiperia, më popullori dhe më i madhi i rrjetit Fajtori që të funksionojë saktë dhe pa probleme, duhet të rrethohet nga disa rregulla, të cilat duhet të ndiqen nga të gjithë që ndodhen brenda kanalit, pa përjashtime. Ndër të tjera nuk lejohen: TEXT FLOODING Termi “text flooding” është shfaqja masive e rrjeshtave të tekstit brenda kanalit (ose se dikush shkruan *tmerrësisht* shpejt, ose se kopjojmë një pjesë artikulli). Askush nga përdoruesit nuk është i detyruar ti mbushet ekrani me rrjeshta teksti të padobishme, në momentin qe…

Komento dicka rreth kesaj teme

Lexo Postimin