Luftë Zemra dhe Llogjika, kush fiton?

Lufta që bëhet brenda teje kur përballen këto të dyja, e pa përshkrueshme. Flakë dhe Akull sikur bashkohen njëkohësisht dhe ti sikur copëtohesh më dysh. Llava nga njëra anë, Akulli nga ana tjetër. Lufton e gjithë egzistenca jote dhe ti në mes duke ndjekur i hutuar. Llogjika nga një anë të tërheq, zemra poashtu nga ana tjetër. Ku të shkosh dhe si të vendosësh? Të tjera të thotë njëra dhe të tjera të thotë tjetra… Nuk prisje kurrë se mund të bëhej një lemsh i tillë brenda teje. Dhe ti…

Komento dicka rreth kesaj teme

Lexo Postimin