Disturbed – The Sound Of Silence | Tingulli I Heshtjes

Disturbed – The Sound Of Silence | Tingulli I Heshtjes

Tjeta errësirë, mikja ime e vjetër
Kam ardhur që të flas me ty prap
Sepse një vizion që butë më rrenqeth
Lëshoi farat e tij teksa flija
Dhe vizioni që mbolli në trurin tim
Ende mbetet
Brenda në tingullin e heshtjes

Në ëndrra të shqetësuara eca vetëm
Rrugicave të ngushta me kalldrëm
Nën kuroren e një llambe në rrugë
I ktheva jakën time të ftohtit dhe u lag
Kur sytë e mi u gozhduan nga shkëlqimi i një llambe neoni
Që griste natën
Dhe preku tingullin e heshtjes

Dhe në dritën e zhveshur vura re
Dhjetë mijë njerëz, mundet dhe më shumë
Njerëzit bisedojnë pa folur
Njerëzit dëgjojnë pa dhënë vëmendje
Njerëzit shkruajnë këngë të cilëve zërat nuk ndahen kurrë
Dhe askush nuk guxoi
Të lëkundë tingullin e heshtjes

”Idiotë”, thash, ”nuk njihni
Heshtja si kancer shpërndahet
Dëgjoni fjalët e mia që të mund tju mësoj
Kapni duart e mia që të mund tju arrij
Por fjalët e mia ranë si pikat e shiut në heshtje
Dhe tingëlluan në burimet e heshtjes

Dhe njerëzit u përkulën dhe u falën
Te Zoti që krijuan prej neoni
Dhe tabela ndezi alarmin e saj
Dhe fjalët që formoi

Dhe tabela thoshte,
”Fjalët e profetëve
Janë shkruar në muret e metro-së
Dhe në lagjet e varfëra
Dhe pëshpëriten në tingullin e heshtjes”

Komento dicka rreth kesaj teme

Related posts