Krokodili

Një fermer kishte një fermë shumë të madhe me një liqen të bukur.
Një natë vendosi të bënte një shëtitje deri në liqen.
Teksa afrohej, duke bërë nje cigare, dëgjoi zëra dhe qeshje.
Kur arriti pa shumë vajza të zhveshura që luanin në ujë.
Por sapo e kuptuan praninë e tij, vajzat shkuan thellë qe të mos i shikonte.

Një nga vajzat bërtiti: “Nuk do dalim nga liqeni nëse nuk largoheni”.
Dhe ai gjithashtu u përgjigj:
“Nuk erdha tju shoh teksa notoni lakuriq.
Unë thjesht erdha për të ushqyer … krokodilin”.

Burimi: ChatoShqip.com

Komento dicka rreth kesaj teme

Related posts