Njoftime Online? Ja 14 menyrat me te mira

A eksizton ndonjë qasje më shkencore qe njoftimet online të rritin shanset e tyre për konvertimin e komunikimit elektronik në jo elektronik/ ballë për ballë ?

Khalid Khan dhe Sameer Chaudhry nga Shkolla e Medicines në Konder dhe Universiteti i Teksasit  Veriut, respektivisht, shtruan këtë pyetje në një studim të publikuar kohëve të fundit.

Ata përdorën një çasje të bazuar në dëshmi të dashurisë moderne, duke kërkuar që sjelljet dhe veprimet specifike të rrisin shanset e takimit me partnerët potencial ballë për ballë.

 

 

Krijimi i një profili.

1. Krijo një emër të dëshirueshëm në profilin tënd.

Më konkretisht, meshkujt janë më të tërhequr nga emrat që japin sinjal dhe atraktivitet fizik, ndërsa gratë tërhiqen nga emrat që japin sinjal inteligjencën.

2. Sigurohuni që emri juaj në ekran të fillon me ndonjë shkronjë nga fillimi i alfabetit.

Sepse në makinat kërkuese në webfaqet e njoftimeve të dashurise , profilet janë të rënditura në mënyrë alfabetike dhe njerëzit zakonisht shikojnë emrat në fillim, ndërsa ato në drejtim të poshtëm mund të kapërcehen.

3. Përdorni një foto primare që tregon pamjen tuaj fizike.

Gjithashtu, jeni të vetëdijshëm se një buzëqeshje e lezeteshme në një foto menjëherë jep një përshtypje pozitive, ndersa për gratë është gjetur, se rrobat me ngjyrë të kuqe rritin tërheqjen e mashkullit, dhe nga ana tjetër gjenerojnë më shumë kontakte.

4. Shkruani një mesazh duke përdorur gjuhë të thjeshtë.

Kështu do të dukeni më inteligjent, sepse njerëzit i pelqejnë fjalët që janë të lehta për t’u kujtuar dhe shprehur.

5. Në galerinë tuaj, përdor foto në grup qe të tregosh se të tjerët e shijojnë shoqërin me ju.

Gjithashtu ndonjë foto me karakteristika që ju jeni në qender.

Meshkujt kur shohin ndonjë foto në të cilën vajza të tjera janë duke qeshur sëbashku me ju, u bën të dukesh më e dëshirueshme.

6. Përdorni raportin 70:30 ku përshkruani veten dhe atë që ju po kërkoni te partneri juaj potencial, respektivisht.

Kërkimi dhe kontakti i parë

7. Të jetë e vërtetë. Ajo gjeneron ndjenja-pozitive dhe dëshirën për t’i derguar një ftesë.

8. Mbani ftesat, mesazhet tuaja të shkurtëra dhe të personalizuara.  

Do te funksionojë më shumë, kur ju i referoheni një tipari në karakter apo fotos në profilin e tyre , kështu prireni të ju mendojnë si unik.

9. Mos u bëni artificial kur e komplementoni partnerin.

Kjo gjë zgjon dyshime në personin që merr komplimente.

Komunikimi në internet

11. Të paturit sens të humorit në korrespondencën tuaj.

Kjo gjë i bën njerëzit të ndjehen më të pranuar dhe të relaksuar.

12. Të qenurit i hapur.

Kjo gjë rrit ndjenjën e familjaritetit.

Pasi të jeni i hapur ka më shumë gjasa të ndodhë diçka mes jush kur bashkëveproni përmes komunikimit elektornik sesa live.

13. Përfundoni bisedat me një notë optimiste.  

Kjo e lejon  partnerin tuaj potencial të largohet me një ndjenjë pozitive, sepse ne priremi për ta vlersuar kënaqësinë e përgjithshëm të një përvoje nga aspekti se si ajo përfundon.

14. Mos prisni.

Provoni të ktheni njoftimet online në  takim aktual. Një ndryshim i  shpejtë nga online për ndërveprime offline është i lidhur me rezultate më të mira.

Burimi: ChatoShqip.com

Komento dicka rreth kesaj teme

Related posts