Pergjithesisht – Kanali #Shqiperia

Mirese erdhet ne Kanalin zyrtar te rrjetit Fajtori, #Shqiperia.

Ne kete faqe do te gjeni te gjitha ato informacione qe ju interesojne ne lidhje me kanalin #Shqiperia,
do merrni pergjigje rreth pyetjeve qe deri me sot veshtire se do merrnit pergjigje, dhe mbi te gjitha ju jepet mundesia-
per nje komunikim te sinqerte me administrueset e kanalit ne lidhje me problemet dhe sygjerimet tuaja.
Tashme kanali #Shqiperia perben nje game menyrash ne zgjidhjen e te gjitha problemeve, dicka e cila buron nga organizimi i perbashket dhe drejtimi i te gjithe administratoreve te tij.
#Shqiperia eshte nje kanal shqiptar, ne te cilin bashkebisedojne Shqiptare nga e gjithe bota qe duan te shkembejne mesazhe me njeri tjetrin rreth aktualitetit shqiptar.
Eshte nje kanal i lire, mund te diskutohet cdo lloj teme ndermjet perdoruesve me kushtin se respektojne dhe pranojne rregullat qe jane vendosur nga rrjeti.

Komento dicka rreth kesaj teme

Related posts