Shenjat e horoskopit, karakteristikat e Binjakeve

Në këtë post dua tju prezantoj disa shenja të horoskopit dhe karakteristikat e tyre më vonë.

Kësaj radhe do ju prezantoj me disa karakteristika të shenjës Binjakët

Karakteristikat e Binjakëve.

Karakteristikat themelore të Binjakëve janë: shoqërorë, komunikues dhe gjithmonë të gatshëm për dëfrim, me prirjen të bëhen papritur serjozë, ngurrues ose të shqetësuar.
Kanë një ndjenjë të vazhdueshme se nuk kanë kohë të bollshme të përjetojnë ato që deshirojnë të jetojnë dhe përpiqen ti arrijnë të gjitha në moment.
Egziston një pafajësi fëminore në natyrën e Binjakëve, që i bën dorlëshuar dhe të mirë, miq të këndshëm.

Binjakët si shenjë janë tepër të pavarur.
Nuk lejojnë askënd ti përkuli dhe nuk u binden kushteve.
Ajo që kanë nevojë Binjakët, është se preferojnë ta njohin vet botën përreth.
Ndryshimi dhe liria janë tepër të rëndësishme për Binjakët.
Nuk lejojnë askënd ti urdhërojë, janë veçanërisht të pavarur dhe liria është e nevojshme për mirqënien e tyre psiqike.

Avantazhet: Energjikë – Të zgjuar – Krijues – Të mprehtë – Ambjentohen kollaj
Disavantazhet: Përfaqësor – Irritues – Të shqetësuar – Dinakë – Të pavendosur

Binjakët dhe Shoqëria

Binjakët krijojnë shumë miq interesantë. U pëlqen të lëshojnë gjurmën e tyre tek çdokush që njohin.
Janë shumë të paqëndrueshëm dhe do të zhduken për një kohë të gjatë në mënyrë që të njohin miq të rinj dhe të eksplorojnë vende të reja.
Por kur rikthehen, do kenë mendime të reja, opinione, gjëra interesante të ndajnë dhe idera të mësojnë.
Nëse keni një shok që bën pjesë në shenjën Binjakët, atëhere duhet të dini se jeta me të do të jetë interesante dhe argëtuese.
Nëse ju nevojitet ndonjë këshillë, atëherë Binjakët janë ata që duhet të pyesni.
Janë njisha në komunikim dhe mund tju këshillojnë të merrni atë që keni nevojë, duke ju ndihmuar me këmbëngulje dhe entusiazëm.
Nëse, ndërkohë, përpiqeni të ngucni një Binjak me probleme emocionale të ndryshme, ndoshta do duhet ta mendoni përsëri.
Refuzon të merret me atë çështje, sepse, shumë thjesht, ja ul psikologjinë dhe kufizon lirinë e tij.
Gjithashtu, nuk do mundet tju ndihmojë, nëse keni nevojë për mbështëtje gjatë gjithë kohës.
Shoku juaj Binjak do tju informojë për të gjitha thashethemet e fundit dhe nëse ju pëlqen biseda, atëherë keni njeriun e duhur pranë jush.
Janë shumë dorlëshuar me shokët, kalojnë shumë kohë me ta dhe ndajnë gjithçka.
Edhe pse Binjakët janë shumë tipa komunikues, kanë nevojë gjithmonë pak kohë që të merren me veten e tyre dhe kjo është diçka që duhet ta respektoni.

Binjakët dhe Puna

Binjakët kanë tendencën të shpërndajnë energjinë e tyre në drejtime të ndryshme dhe jo të përqendrohen në një gjë të vetme.
Kjo si rezultat të lejnë pas dore punë gjysëm të mbaruara.
Nëse do mundeshin të përqëndronin gjithë energjinë e tyre në një drejtim, inteligjenca e tyre do ti lejonte të përfundonin me sukses dhe krijimtari çdo punë që marrin përsipër.
Janë menaxherë të shkëlqyer, mund të motivojnë një grup me entusiazmin dhe gjallërinë e tyre.
Janë gjithashtu “shitësa” të shkëlqyer, për arsye të thjeshtësisë që kanë në komunikim dhe e cila u lejon të sillen me zgjuarsi dhe të thonë gjithmonë fjalën e fundit.
Munden të bindin dhe të manipulojnë të tjerët shumë lehtë. Munden, gjithashtu, shumë thjeshtë të justifikojnë çdo lëvizje dhe të sqarojnë çfarëdolloj veprimi.

Temperamenti i një Binjaku

Binjakët kanë një kapacitet të kundërveprojnë direkt në situata, kanë një temperament të shumëanshëm.
Mund të krahasohen me fundin e Pranverës, pasi përpiqen të thithin përnjëherësh, gjithçka që munden nga ambjenti i tyre.
Fakti që shijojnë situata të ndryshme dhe njerëz të ndryshëm, i shton nervozizëm dhe kjo dmth se gjenden përherë një spastrim të vazhdueshëm.
Megjithatë, nëse mërziten në një situatë dhe ndihen se nuk kanë asgjë tjetër të zbulojnë, do shfaqin nevojën e rivonuar për entusiazëm dhe cilësi.
Kjo është dhe natyra e dyfishtë e Binjakëve, vazhdimisht paraqesin ndjenja kundërthënëse, të gjitha këto janë një paketë spontane dhe shpërblyese.

Binjakët në thellësi

Binjakët e shohin dashurinë fillimisht përmes komunikimit dhe kontaktit verbal dhe e konsiderojnë të rëndësishme njëlloj si kontaktin fizik me partnerin e tij.
Kur kombinohen këto të dyja, të gjitha pengesat duket se po veniten
Evolucionarë dhe gjithmonë të gatshëm për të flirtuar, një Binjak mund të kalojë shumë kohë me të dashur të ndryshëm derisa ta gjejë personin që do t’i përshtatet qëllimeve të tij shpirtërore dhe energjisë së tij.
Kërkon nga të tjerët entusiazëm, shumllojshmëri, dhe pasion por kur gjen personin e duhur, një të dashur, një shok apo dikë që do mundet të komunikojë, do jetë besnik dhe i vendosur ti japi përgjithmonë zemrën.

Një disavantazh i Binjakëve është superficialiteti i tyre.
Në vend që të shohin thellësisht dhuratat aktuale të një personi, ata do ta gjykojnë atë që nga përshtypja e parë.
Dhe kjo, natyrisht, i çon në përfundime të gabuara dhe mund të shkaktojë disa probleme në marrëdhëniet e tyre.
Binjakët mund të dekurajohen dhe të ndihen paqef, edhe pse askush nuk do ta vërejë atë, përveç ndoshta nga miqtë dhe të afërmit më të ngushtë.
Duan t’u tregojnë të tjerëve se janë gjithmonë të lumtur, se gjithçka funksionon mirë dhe se stresi nuk i prek kurrë.

Binjakët me pak fjalë

Njerëzit që i përkasin kësaj shenje kanë shumë anë dhe janë të shpejtë si në mendje dhe në trup.
Posedojnë energji dhe gjallëri dhe menaxhojnë me saktësi arsyet.
Janë inteligjentë dhe mund të përshtaten në çdo situatë dhe për çdo lloj personi.
Janë kuriozë dhe duan gjithmonë të informohen me gjithçka ndodh rreth tyre.
Nuk janë nga ata që do ulen në rrjeshtin e fundit dhe thjesht do ndjekin jetën që kalon para tyre, nuk munden të mos përfshihen në veprime.
Duhet të hyjnë dhe ata në lojë.
Kjo i bën ndonjëherë të duken të bezdisshëm.
Për arsye se u pëlqen komunikimi, më shumë ndoshta se nga çdo shenjë tjetër, janë qëniet absolute shoqërore.
Me një Binjak biseda nuk mbaron kurrë, do flisni me orë të tëra por pa fjalë të tepërta, gjithmonë do ketë diçka interesante të thojë.
Kanë opinione interesante dhe idera për gjithçka dhe nuk kanë frikë të thonë mendimin e tyre.
Për shkak se nuk kanë durim, ata lehtë mund të gjejnë një koncept të ri për eksplorim.
Janë sipërfaqësore, mund të krijojnë një opinion pa e analizuar mirë, dhe kjo i bën ata të mendojnë se njohin çdo gjë, diçka që zakonisht është e vërtetë, por mendja e tyre është shumë e zënë për t’u marrë me hollësirat.
Frika e tyre më e madhe është rutina e përditshme dhe mërzitja.
Në disa raste, preferojnë të bëjnë një sy qorr apo një vesh shurdh dhe jo të përballen me një të vërtetë të pakëndshme.
Nuk duan me asgjë të humbasin lirinë dhe energjinë e tyre pozitive.

Doni të mësoni si është të dalësh me një femër Binjak?

Femra Binjake është në të vërtet e adhurueshme.
Nëse vendosni të filloni një lidhje me të, do duhet të dini se marrdhënia do të duket më shumë miqësore sesa erotike, për shkak të natyrës së saj të paqëndrueshme.
Kjo sigurisht nuk përbën me doemos disavantazh, pasi për mashkullin që është larg nga ndjenjat e tepërta romantike, përbën femrën e përsosur.
Duke pasur parasysh natyrën e saj të dyfishtë si shenjë, ajo ofron shumë sfida.
Nga njëra anë, kërkon përkujdesjen, dashurinë dhe sigurinë emocionale dhe nga ana tjetër ka nevojë për stimulim dhe origjinalitet.
Mund të bëhet shumë pretenduese dhe nëse nuk i jepni atë që kërkon, shumë shpejt do tju lërë për një tjetër.
Që të ruash interesin e një gruaje të tillë përbën sfidë, prandaj dhe është ideale për ata që kërkojnë agjitacion dhe tension në një marrdhënie.
Ka nevojë për një partner të zgjuar, dëshiron të nxisë dhe të ngrejë ndjenjat dhe trurin e atyre që supozon inferiorë(shpirtërisht), prandaj sigurohuni se mund të ecni bashkë me botën e saj, përndryshe do mbeteni pas.

Lidhjet e saj gjithmonë varen nga një pe, nuk është e pazemërt, thjesht vlerëson se sa partneri i saj meriton vëmendjen dhe kohën e saj, pasi nuk ka ndërmend të humbasë kohën e saj me një njeri të mërzitshëm.
Sapo tju miratojë, mund të bëhet shumë kollaj xheloze.
Arsyeja e xhelozisë së saj është se, nëse vendos të hapet tek një mashkull, (diçka e rallë) nuk do të rezikojë të plagoset apo të mashtrohet.
Nëse keni lidhje me një femër që bën pjesë në shenjën Binjakët dhe fillon të bëhet xheloze, atëherë të dini se jeni në rrugën e duhur drejt dashurisë së vërtetë.
Femrat e kësaj shenje janë kaq emocionuese, që me të vërtetë e meritojnë mundimin, pasi me to do keni një lidhje që do ta mbani mend gjithmonë.

Doni të mësoni si është të dalësh me një mashkull Binjak?

Është një mashkull që do ju tërheqi që në takimin e parë, i mprehtë, shakaxhi, i zgjuar, komunikues, krijimtar dhe aventurier.
E vetmja që duhet të bëni, është thjesht të mundni të qendroni me të!
Femrat tërhiqen nga meshkujt Binjakë, për arsye të etjes së tyre për jetën, energjinë dhe entusiazmën.
Do të keni me siguri konkurrencë të madhe nëse vendosni të fitoni zemrën e tij.
Mos prisni ta mbani vetëm për veten tuaj.
Është i paqëndrueshëm dhe gjithmon bën ate që dëshiron
Nuk do ja lejojë vetes së tij të manipulohet dhe të sundohet nga një femër.
Do jeni më shumë shoqja, sesa e dashura e tij.
I pëlqejnë femrat dhe është shumë i mire të bindë dhe të drejtojë lidhjen atje ku ai do.
Me inteligjencën e tij do ju terheqi në shtrat, pasi do bëjë dhe do thojë gjithçka për ta realizuar.

Është mjeshtër i joshjes

Nëse kërkoni për një aventurë të shkurtër erotike, atëherë mashkulli Binjak është zgjidhja e përsosur.

Si të fitosh zemrën e një Binjaku?

Hapi i parë për të impresionuar një Binjak është biseda, i pëlqen të flasë.
Do duhet patjetër të njihni mirë temën e diskutimit, pasi është i zgjuar dhe njeh shumë gjëra.
Nëse jeni specialist në një temë specifike, këshilloheni, kjo do ta impresionojë, pasi kjo shenjë inteligjente zakonisht nuk merret me hollësirat, është shumë i zënë që ti mësojë.
Do duhet ta thoni mendimin tuaj pa frikë, sfidojeni me konfrontim miqësor, pa patur mendime konservatore, sepse do humbasi interesin.
Silljuni me nder dhe besnikëri, sepse po tradhëtuat besimin e tij, vështirë se do e rifitoni më.
Vendi që do të zgjidhni për takimin tuaj me të është diçka e lehtë, sepse kudo kalon mirë.
Thjesht argëtohuni, sic do bënit dhe me shokët tuaj.

Këta janë në të vërtet Binjakët, një mik i mrekullueshëm.

Zona erotike e Binjakëve

Zonat e tyre të nxehta janë duart dhe krahët.
Këto janë shumë zona të ndjeshme dhe janë të hapura për ndonjë masazh ose përkedhelje.
Kjo zakonisht i shplodh dhe qetëson, pasi gjenden vazhdimisht në mbi-presion.
U pëlqen gjithashtu, ti thithin gishtin, një lojë e bukur para aktit seksual, që do forcojë dëshirën e tyre.
Femrat nga ana tjetër, çmenden nëse i puthin dorën, pasi ndjehen si princeshat.

Seksi me Binjakët

Epshi i tyre sundohet nga Saturni, prandaj personat pranë tyre mund të jenë në një farë mënyre të papranueshëm nga mjedisi i tyre social, megjithëse nuk luajnë me ndjenjat e tyre.
Jeta e tyre seksuale mund të ketë filluar disi e pakëndshme – dhe kjo mund të jetë arsyeja pse ata nuk shfaqin pasionin dhe ndjenjat e tyre – ose vonohen për ta bërë këtë.
Shpesh herë llogjika e tyre “bllokon” manifestimin e pasionit.
Do duhet të mësojnë gradualisht se si të fitojnë besimin në vetvete, të lëshojnë instinktet e tyre më të thella dhe dëshirat e pagabueshme, të bëjnë realitet fantazitë e tyre.
Ky pozicion do t’i lejojë ata të ndryshojnë psikologjinë e tyre me kalimin e kohës.
Binjakët kanë nevojë për kontakt emocional dhe mund të reagojnë me shumllojshmëri në shtrat.
I pëlqen eksperimentet dhe seksi me ta është gjithë emocion dhe gjëra të reja.

Burimi: ChatoShqip.com

Komento dicka rreth kesaj teme

Related posts