Shenjat e horoskopit, karakteristikat e Dashit

Le të shohim karakteristikat e Dashit, që si personalitet, dallon nga shenjat e tjera.
Dashit i pëlqen të dali para, si një udhëheqës i vërtetë.
Personaliteti i tij optimist shpesh magnetizon dhe nxit njerëzit rreth tij, sepse ai ka dhuratën për të nxitur të tjerët.

Avantazhet e Dashit: I pavarur, Guximtar, Optimist, Entuziast, I vendosur, I sigurt, I sinqert, I Pasionuar.
Disavantazhet e Dashit: I padurueshëm, Kokëfortë, Inatçi, Kritikues.
I pëlqen: Veshja e thjesht, të marri përsipër rolin e liderit, sportet.
Nuk i pëlqen: Pasiviteti, vonesat, puna ku nuk mund të përdori talentin e tij.

Përshkrimet mëlart janë thjesht një ikonë e përgjithshme e katakteristikave dhe cilësive të Dashit, që të keni një ikonë të kompletuar për personin që ju intereson,
do duhet të njihni horoskopin, pozicionin e planeteve dhe faktorë të tjerë të cilët analizohen në horoskopin personal të datëlindjes në hartën astrologjike.

Karakteristikat e Dashit

Elementi kryesor i karakterit të Dashit është pavarësia. Nuk i pëlqen të gjendet nën mbikqyrjen e të tjerëve.
Mund të krijojë tensione, nëse dikush përpiqet ti japë urdhra që nuk i pëlqejnë.
Gjithashtu, mund të keqkuptojë kollaj të gjitha fjalët që bëhen për të.
Bëhet shumë serjoz, përqendrohet tek vetja e tij dhe nuk jep rëndësi tek ndjenjat e të tjerëve.
Shpesh herë llastohet dhe bëhet kollaj i papëlqyeshëm tek të tjerët.
Kur vendos të ndjekë planet e tij, do të largohet nga detyrimet e tjera me një gënjeshtër, nëse mendon se kjo duhet bërë.
Megjithëse, nuk është aq gënjeshtar i mirë dhe shpesh herë kuptohet nga të tjerët.

Bota e brendshme e Dashit

Përsa i përket botës së brendshme të Dashit, nën personalitetin e fortë dhe të pavarur që u tregon të tjerëve, fshihet një pasiguri e madhe.
Kjo për shkak ndaj stresit për sukses.
Ushtron aq shumë presion mbi veten për të patur sukses, saqë prap dyshon për aftësitë e tij,
optimizmi dhe entusiazmi i tij e bëjnë që të tejkalojë frikën dhe të fshejë çdo gjurmë pasigurie, pa lejuar askënd ta kuptojë.

Dashi dhe Shoqëria

Bëhet fjalë për një mik të mirë, që gjithmonë kujdeset për interesat e të tjerëve me bujari, që jo vetëm do i mbrojë nëse nevojitet, por dhe do ti inkurajojë me optimizmin e tij.
Nëse dikush guxon ta provokojë, reagimi i tij mund të jetë mjaft fëminor, do kundërveprojë direkt, për shkak të natyrës së tij morale.
Është e njohur se ka shpërthime intesive prandaj mos tentoni ta provokoni.

Dashi dhe Puna

Përsa i përket punës dhe biznesit, Dashi është tipi i veprimit.
Nëse i vjen ndonjë ide biznesi, do fillojë menjëherë zbatimin e saj.
Është i gatshëm të rrembejë çdo shans dhe të ndjekë ëndërrat dhe aspiratat e tij.
Ndërkohë, nëse suksesi nuk është i menjëhershëm e humbet interesin e tij.
Sic dihet, është e njohur prirja e Dashit për të mos përfunduar punët e tij.
Kjo për shkak se nuk ka durim dhe mërzitet kollaj.

Nëse diçka ndalon ti ofrojë entuziasëm, e lë dhe kërkon për diçka tjetër, që do të nxisë interesin e tij.

Nëse bashkpunoni me ndonjë Dash në nivel profesional, mbani mend se është udhëheqës, i vendosur dhe i aftë të gjejë zgjidhjet e duhura, por gjithashtu mund të bëhet dhe tepër i ngutshëm.
Do duhet ta lejoni të dalë para, por pa e lejuar që tju imponojë.
Ajo që nevojitet kur keni të bëni me një Dash, është të mbështesni sa të mundeni pikëpamjet dhe besimet tuaja.
Janë shumë kokëfortë, dhe shpesh herë nuk kuptojnë deri ku arrijnë kufijtë e të tjerëve.
Me Dashin, e mira është të paraqisni sygjerimet tuaja me kujdes, të jepni mundësitë më të mira që egzistojnë dhe më pas ta lini të marri vendimin përfundimtar.

Dashi me pak fjalë

Dashi mban vendin e parë në vendin e Ciklit Zodiak dhe përfaqëson individualitetin.
Njerëzit që lindin në këtë shenjë, e tregojnë fuqishëm personalitetin e tyre ndaj të tjerëve dhe kanë aftësinë e udhëheqësit.
Dëshira e Dashit është të krijojë përshtypjen tek të tjerët se është një person interesant dhe me plot jetë.
Dëshiron që jeta e tij të jetë aventureske, ngulmon të jetë në qendër të vëmendjes dhe zakonisht ja arrin, përderisa është i lindur udhëheqës, me besim në vetvete.
Impresionohet me çdo synim të ri që vendos dhe shijon më shumë emocionin e gjuetisë sesa pushtimin e objektit.
Gjithashtu, është vecanërisht impulsiv dhe zakonisht nuk mendon shumë para se të bëjë apo të flasë diçka.
Thotë çfarë ti vijë ndërmend dhe zakonisht në fund pendohet!

Dashi dhe Marrëdhëniet

Le të shohim atëherë se cila është sjellja e një mashkulli, ose një femre e shenjës Dashi.

Dashi Mashkull

Dashi mashkull është një luftëtar i dashurisë!
Një partner që ja vlen të luftoni për ta bërë tuajin!
Pak meshkuj kanë energjinë dhe seksualitetin e një mashkulli të shenjës Dashi.
Sunduesi i tij Marsi, e vaksinon me sasi të mëdha testosteroni, diçka që e kthen në “sex machine”!
Arrin të jetë gjithmonë në formë fizike, edhe kur nuk ushtrohet.
Thjesht duke ndjekur skuadrën e tij të preferuar, adrenalina “kuqoset” zjarr!
Prandaj dhe ngjyra e preferuar e Dashit është e kuqja.

Dashi mashkull është i drejtë.
I pëlqejnë aventurat, gjuetia e dashurisë dhe gëzimi i pushtimit.
E përditshmja e tij është e pikturuar me ngjyra vezulluese.
Është gjithashtu i kënaqur dhe i lumtur dhe me një martesë tradicionale, një pune të mirë që i sjell emocione, ndërkohë i pëlqen të përkujdeset për familjen.
Shpesh herë është i pamatur dhe impulsiv por kur krijon familje bëhet më konservator.

Mund ta njihni pas maskës së një kirurgu ose rrobave të një ushtari.
Me siguri do ta hasni dhe në stadium.

Nëse doni të flirtoni, sigurohuni të mësoni se çfarë është Offside.
Ngjitjuni gjatë orës që bën palestër dhe pyeteni për ushtrimet që preferon.
Preferon ai të jetë gjuetari? -lëreni ta besojë- dhe pranoni rolin e prejës!
Një mashkulli Dash duhet ti thoni gjithmonë se sa e dashuroni dhe të forconi burrërinë e tij.
Mos i kushtoni vëmendje shpërthimeve të tij.
Në thellësi ka nevojë për butësi!

Si është marrëdhënia me një Dash mashkull?

Nëse mendoni të krijoni lidhje me një Dash, përgatituni për situata impulsive dhe ekperienca të reja, pasi “vdesin” për aventura.
Ajo që duhet të prisni në të shumtat e rasteve, është vetëm një marrëdhënie emocionuese por e shkurtër.
Është gjithmonë i gatshëm të provojë gjëra të reja dhe kjo egziston dhe në fushën e marrëdhënieve.
Mënyra e vetme që të jeni me të, është nëse jeni tipi i femrës që preferon mashkullin udhëheqës.

Gjithashtu, i pëlqen sfida, nëse jeni femër e veshtirë që do ta sfidojë, ndoshta mund të qendrojë dhe më shumë, ose/dhe përgjithmonë.
Mos harroni se Gjuetia e impresionon më shumë sesa Preja.
Gjithashtu mos arrini në ekstrem, mos tentoni të injoroni plotësisht praninë e tij.
Duhet fillimisht të dallojë interesin minimal nga ju, para se të kthejë vëmendjen e tij tek ju.
Ekspozoni imazhin e një femre të pafajshme, por edhe të vështirë njëkohësisht dhe do ti fusni pasionin e gjuetarit.
Mos tentoni të shfrytëzoni një Dash mashkull, pasi interesi i tij mund të shndërrohet në inat dhe do largohet në sekondë, pa kthyer fare kokën pas.
Në fakt, Dashi “lidhet” shumë vështirë në një marrëdhënie, por kur e jep zemrën do bëhet besnik dhe mbrojtës.

Dashi femër

Është e para dhe do gjithmonë të jetë dhe më e mira.
Dashi femër karakterizohet nga aftësia e udhëheqjes, frymën e saj pioniere dhe adhurimin për liri dhe pavarësi.
Shenja e saj sundohet nga Marsi, prandaj dhe ngjyra që i shkon më shumë është e kuqja, e njëjta me atë të planetit të saj sundues.
Do ta shihni shpesh herë të veshur dhe me jeshile, pasi “lufta” është në gjakun e saj.

E shqetësuar, guximtare dhe potente, nuk do qëndrojë të shijojë trofetë e betejës por do vazhdojë përpara për triumfe të reja.
Ndikimi i Marsit (sundimtari i shenjës) e bën vecanërisht shumë erotike dhe luftëtare.
Bollëku dhe entuziasmi karakterizojnë një femër “gjuetare”: shkon atje ku ndjen se egsizton aventura erotike, argëtimi dhe gëzimi.
Pamja e saj magjepsëse dhe bukuria intensive tërheq shumë njerëz pranë saj, duke kërkuar dashurinë dhe miqësinë e saj.

Por dhe interesi i saj për gjininë e kundërt është gjithashtu i fort.
Impresjonohet shumë lehtë, dhe krijon marrëdhënie të pasionuara, por kur dashuria pushon së qenuri sfidë, fillon e mërzitet.
Preferon njerëz dinamik, që bëjnë lojën e dashurisë të vështirë.

Marrëdhëniet e pamatura që ajo përfundon, krijojnë ndonjëherë probleme serjoze në marrëdhëniet e saj të përhershme.
Nga ana tjetër, nuk toleron asnjë forcë pushteti, duke vështirësuar edhe më shumë marrëdhëniet.

Ka sjellje atletike dhe aktiviteti fizik është thelbësor për gjendjen e saj të mirë.
I pëlqen fëmijët, por është paksa e “shqetësuar” me ta.

Si është të kesh partner një femër Dash?

Femra e shenjës Dashi është e lindur për emocione të mëdha.
Është gjaknxehtë dhe dinamike dhe do duhet të jeni të sigurtë që do mundeni ta përballoni!
Do ta fitoni vetëm nëse mundni ti ofroni njëkohësisht dhe lirinë që e ka të nevojshme,

pasi është një femër e pavarur, e cila mund të mbrojë veten e saj.
Periudha më e mirë e marrëdhënies për të, është fillimi, kur shfaqet flaka dhe përpiqet tju pushtojë.
Kërkon dashurinë dhe pasionin, por nuk do bëhet skllavja e askujt, nuk do ti jepet një mashkulli tiran.

Në një marrëdhënie afatgjatë do jetë e lumtur vetëm nëse ka mundësinë të ndajë gjithçka me partnerin e saj, që duhet të jetë dhe dashnor i pasionuar por edhe mik i vërtetë.
Që të jetë besnike pretendon të njëjtën gjë edhe nga partneri i saj.
Bëhet xheloze kur nuk ka vëmendjen e plotë të partnerit të saj, i do… o të gjitha o asgjë dhe në mendjen e Tij do duhet të egzistojë vetëm Ajo.
Nëse vendos të qendrojë pranë dikujt, do ta inkurajojë gjithmonë dhe do ta mbështesë kur ai të jetë i zhgënjyer.
Që të keni drejtim të sukseshshem dhe të lumtur bashkë, do duhet ta vlerësoni, ta dashuroni dhe tja tregoni përherë.

Si të fitosh zemrën e një Dashi?

Nëse do të fitosh zemrën e një Dashi mashkull apo femër, çelësi është Admirimi.
Dashi, në thellësi, kërkon me doemos pranimin nga mjedisi i tij.
Shprejani, se e gjeni shumë interesant, adhuron komplimentet më shumë se çdo shenjë tjetër.
Mos u përkufizoni të adhuroni pamjen e jashtme, i intereson shumë dhe karakteri, sfidojeni me një bisedë impulsive ose një konfrontim shoqëror.
Do e vlerësojë emocionin që do ti dhurojë një bisedë të mirë inteligjente.

Nuk nevojitet të bini dakord me gjithçka që thotë, sepse do e humbasë interesin shumë shpejt, kështuqë mos nguroni ti shprehni mendimet tuaja.
Megjithatë, kërkoni mendimin e Dashit, kjo do i tregojë se e vlerësoni dhe ja mbështesni mendimin.

Më e rëndësishmja është të mbani mend se përtej pavarësisë që tregon, Dashi ka nevojë për tifozë.
Ajo që duhet të shmangni, të përpiqeni ta kontrolloni ose ti bëni presion psikologjik!
Nuk do pranojë në asnjë mënyrë të marri urdhra. Përkundrazi, nëse nuk ja prishni qejfin, është e sigurtë se do ja kaloni super me të!

Dashi në shtrat

Në shtrat, Dashi preferon të jetë kryetari dhe të ketë gjithë kontrollin e situatës.
Sinqeriteti, agresioni dhe dashuria për aventurën që e karakterizon, reflektohet gjithashtu në mënyrën se si Dashi i afrohet seksit.
Ajo që duhet të prisni nga Dashi, është seksi i shpejt, i egër dhe ndoshta pak… primitiv.

Dashi është nga natyra e tij impulsiv dhe entuziast, sektori i seksit gjithsesi për atë rrethohet nga një “situatë misterioze”.
Di të joshi dhe të pushtojë të tjerët: edhe nëse dikush nuk tërhiqet nga joshja e Dashit, di saktësisht se cilën strategji të aplikojë për ta pushtuar.
Është shenja që i shfaq pasionet e saj.

Seksualiteti i Dashit është shumë impulsiv dhe ndonjëherë mund të arrijë deri në dhunë.
Instiktet e zjarrta do duhet ti kanalizojë në mënyrë pozitive për të mirën e marrëdhënies, përndryshe do bëhen të rrezikshme dhe shkatërruese.
Ky pozicion i ciklit zodiak predispozon meshkujt të krijojnë lidhje me femrat më të mëdhaja në moshë dhe për femrat, të krijojnë lidhje me meshkuj më të vegjël.
E njëjta vlen dhe për fantazinë, meshkujt fantazojnë femra të mëdhaja, ndërsa femrat meshkuj të vegjël.

Zona erotike e një Dashi

Zona më e ndjeshme erotike e një dashi është koka.
Nëse i përkëdhel flokët ose i fërkoni kokën, do ta qetësoni dhe do të intensifikoni shqisat e tij.
Kafshojini lehtë veshin, vecanërisht meshkujt nuk mund ti rezistojnë kësaj.
Sulmet e Dashit do të bëhen të pakontrollueshme dhe shumë shpejt do t’ju drejtojë në shtrat!

Ky artikull është një prodhim origjinal – Burimi: ChatoShqip.com

Komento dicka rreth kesaj teme

Related posts