Shenjat e horoskopit, karakteristikat Gaforrja

Karakteristikat themelore të Gaforres janë se udhëhiqen nga ndjenjat dhe zemra, prandaj dhe vështirsohet të ambjentohet me realitetin e jetës.
Me sundimtar Hënën, fazat e ciklit të së cilës zmadhojnë ndikimin e ndjenjave të tyre në jetën e përditshme dhe kjo është diçka që nuk mund ta kontrollojnë.

Gjatë fëmijërisë, nuk kanë mjaft mekanizma mbrojtëse dhe përballimi ndaj botës së jashtme dhe duhen trajtuar me dashuri, kujdes dhe mirëkuptim nga të afërmit e tyre.

Avantazhet e Gaforres: Emocionale, Besnike, Garante, Simpatike, Imagjinuese, Xhentile, E Ambjentueshme, Bindëse, Përceptuese.

Disavantazhet e Gaforres: E Varur, Tepër e Ndjeshme, Egoiste, Pësimiste, Dyshuese, E Pasigurtë

Pëlqen: Artet, Aktivitetet shtëpiake, Qetësimin pranë ose brenda në ujë, të ndihmojë të afërmit, Vakte me miqtë.

Nuk pëlqen: Paqendrueshmërinë, Çdo kritikë ndaj nënës së saj, Zbulimin e jetës private.

Thellësisht intuite dhe emocionale, Gaforrja është një nga shenjat më interesante që do njihni.
Janë tepër të ndjeshëm dhe tregojnë interes të madh në problemet e familjes dhe shtëpise së tyre.

Janë simpatizues dhe lidhen thellësisht me të afërmit e tyre.
Gjithashtu janë besnikë dhe të aftë të ndjejnë dhimbjen e të tjerëve.

Karakteri i Gaforres

Gaforret marrin pjesë në Shenjat e Ujit, ashtu si Akrepi dhe Peshqit.
Nga njëra anë, këmbëngulin dhe kanë vullnet, janë tepër të aftë tia arrijnë vetë dhe nuk varen nga të tjerët, por kanë nevojë mbështetjen emocionale dhe inkurajimin e të tjerëve për tia arritur.
Në moshen e fëmijërisë, kanë nevojë për mbështetjen e vazhdueshme nga të tjerët, por sapo zhvillohen si personalitet dhe “piqen” emocionalisht, sillen si të pavarur me sukses në jetën e tyre.

Çdo mungesë durimi apo edhe dashurie në fëmijëri, do të shfaqet më vonë në jetë me ndryshime të gjendjes shpirtërore, madje dhe egoizëm ose vetëbesim të tepruar.
Kur ndihen mirë me zgjedhjet e tyre, Gaforret janë të lumtura dhe të kenaqura dhe rrethojnë me dashuri familjen, duke ruajtur harmoninë në shtëpine e tyre.
Ndodhen gjithmonë aty për të ndihmuar të tjerët dhe për të shmangur përplasjet.

Është shumë e vështirë për një Gaforre të hapet dhe të fitojë një lidhje të ngushtë emocionale me dikë, sepse është shumë e mbyllur si karakter.
Shkaku është frika që e zotëron për të treguar besim dhe kjo mund ti krijojë një zemërim të brendshëm dhe indinjatë.
Ka një pikëpamje negative për jetën dhe beson se është shumë e vështirë dhe e padrejtë.
Kjo e bën hezituese përballë të tjerëve dhe çdo e mirë qe ndodh rreth saj e përcepton nëpërmjet një paraqitjeje frustrimi, duke lënë pa shfrytëzuar eksperiencat e lumtura, që i shtojnë vlera jetës.
Njëkohësisht, është shumë e ndjeshme dhe plagoset shumë lehtë.
Kjo është një arsye se pse mbyllet në vetvete.
I pëlqen të jetojë në të kaluarën.
Mban gjallë ngjarjet që ka jetuar në të kaluarën dhe shpesh humbet në to.
Do duhet të mesojë të lerë pas të kaluarën dhe të jetojë të tashmen, në vend që të humbasë kohën me nostalgji të vjetra.

Gaforrja ka shumë cështje emocionale për të zgjidhur, por kur arrin ti tejkalojë, asgjë nuk e ndalon më.
Mund të arrijë gjithçka me intuitën e saj të fortë, ndjeshmërinë dhe aftësinë për të vëzhguar.
Karakteristika e Gaforres, është se jeton vazhdimisht me ndjenjën dhe kjo është rrënja e problemeve.

Do duhet të luftojë me ndjenjat më shumë se çdo shenjë tjetër.
Por që nga momenti, që do të kontrollojë ato ndjenja, nuk ka asgjë tjetër që nuk mund ta bëjë.
Edhe pse nuk i duket me shikimin e parë, ka një personalitet të furishëm dhe të fortë, ka aftësinë të mbështësi opinionet e saj.
Mund tia arrijë pa ndihmën e askujt, mjafton të mos lejojë ndjenjat e saj të bëhen pengesë dhe të ruajë stabilitetin e duhur.
Nuk i pëlqen ndryshimet, por kur nevojitet do guxojë të bëjë atë që duhet.
Nuk është kundërshtare e lehtë, as e qetë.

Në përgjithësi, bëhet fjalë për një shenjë misterioze, mbushur me kontraste.
Kërkon sigurinë dhe komoditetin, por nuk do hezitojë të provojë aventura të reja.
Ndihmon të tjerët, por disa herë bëhet grindavece dhe indiferente.
Zotëron një personalitet të furishem dhe të fuqishëm, që mund të fshehet lehtë nën një paraqitje të qetë.
Simboli i kësaj shenje përshtatet në mënyrë të përkryer.
Është e mbyllur brenda një guaske.

Mund të dalë nga guaska e saj dhe të luftojë, por me të njëjtën lehtësi mund të fshihet në të dhe të humbasë në thellësinë e detit.
Është shumë e paparashikueshme dhe ka një mendje shpirtërore dhe intuitive që shmang ta shfaqë tek të tjerët.
Është e ndjeshme dhe plagoset lehtë dhe kjo ndoshta mund të jetë arsyeja që gjendet në mbrojtje të vazhdueshme.
I pëlqen të kujdeset për të tjerët, të cilët, mund ta ofendojnë ose plagosin pa e kuptuar, prandaj dhe guaska mbrojtëse e mban të sigurtë.

Me pak fjalë, nga një vështrim sipërfaqësor mund ta përshkruajmë si një person kompleks, të brishtë dhe të paparashikueshëm.
Ka nevojë vazhdimisht për mbështetje dhe inkurajim, më shumë se çdo shenjë tjetër, ka gjithashtu nevojën të ndihet se është e dobishme.
Edhe kur nevojat e saj përmbushen, mund të bëhet grindavece dhe nevrike.

Janë njerëz me karakter të ndjeshëm dhe shpirt të shqetësuar.
Natyra e saj kontradiktore, i shkakton ndryshime në gjendjen shpirtërore dhe disa herë e con në shpërthime zemërimi.
Ofendohet kollaj dhe kur plagoset, do fshehet nga mjedisi i saj dhe do zhytet në zhgënjim.

Gaforrja që të jetë mirë, duhet të ndjejë se të tjerët e kanë nevojë.
Kur merr mbështetjen që kërkon, ka shumë të japë në këmbim.
Por kur dikush e ofendon, nxiton ta përballojë me sulm të menjëhershëm.
Kjo natyrisht, e tejzgjat dhimbjen dhe mjerimin e saj, pasi bota e saj e brendshme është në një vazhdimësi lufte të brendshme.
Është tepër synuese, jo vetëm me materialet, por dhe me njerëzit.

Gjithmonë do të dojë të mbajë kontakte me miq të vjetër dhe përgjithësisht me këdo gjendet pranë saj, pasi e ka më të lehtë të ruajë një miqesi të vjetër sesa të krijojë një miqësi të re.
Gaforrja femër bëhet bashkëshorte dhe nënë e përkryer, perderisa përfaqëson amësinë totale.
Mund të ofrojë dashuri të pakufizuar dhe përkujdesje në familjen e saj.

Gaforret janë shumë intuitive, prandaj dhe shumica e astrologëve në botë i përkasin kësaj shenje.
Posedojnë memorje të shkëlqyeshme, janë shumë vëzhguese dhe dinë të lexojnë njerëzit.
Munden, zakonisht, të dallojnë nëse qëllimet e të tjerëve janë të mira ose të këqija.
Asnjëherë mos u përpiqni ti tallni, sepse do e kuptojnë qëllimin tuaj.
Me intuitën e fuqishme, ndjeshmërinë, vëzhgueshmërinë dhe inteligjencën e tyre, kanë sukses të madh në gjithçka marrin përsipër dhe ja dalin mbanë.

Gaforrja dhe Shoqëria

Gaforrja është vecanërisht besnike tek ata që e vlerësojnë dhe e mbështësin, do mbrojë dhe dashurojë për afat të gjatë kohor.
Një nga karakteristikat e saj të rëndësishme, është aftësia të bëjë të tjerët të ndjehen mirë me veten dhe ambjentin e tyre.
Kjo krijon një cikël pozitiv, pasi bën të tjerët të ndjehen se dikush i pranon, i do dhe përkujdeset për ta.
Gaforrja, me rallën e saj, do ndjehet mirë, thjesht sepse ndihmoi dikë të ndjejë siguri.

Të gjithë mund të mbështeten dhe bazohen tek një Gaforre, do dëgjojë problemet e tyre dhe do ti mbështese, edhe pse ajo vetë nuk do zbulojë ndjenjat e saj të thella tek askush.
Ata që do duan të ndajnë ndjenjat e tyre më të fshehta me një Gaforre, ndoshta mund të ndihen se kjo lidhje nuk ka barazpeshë, pasi Gaforrja rallë do shfaqi ndjenjat e thella të verteta.
Nëse keni një të njohur që i përket kësaj shenje, të dini se keni pranë një mbështetës të përkushtuar që mund ti besoni.

Gaforrja dhe Puna

Pasi Gaforrja mbaron me të gjitha cështjet emocionale që e shqetësojnë, si drojtja dhe pasiguria, atëherë do shkëlqejë dhe karakteri i saj i fuqishëm dhe nuk do egzistojë më asgjë e pandreqshme për të.
Ka këmbëngulje të pabesueshme dhe do mbështesë deri në fund besimet e saj.
çdo gjë që merr përsipër, mund tia dalë mbanë me intuitën e fuqishme, ndjeshmërinë, aftësinë e vëzhgimit dhe, natyrisht, inteligjencën e saj.

Mund të bëhen investitore dhe biznesmene të perkryera, bazuar ne intuitën dhe aftësine shpirterore, kanë mendje krijimtare, që mendon shpejt dhe mund të parashikojë prirjet e ardhshme.
Di si ta tërheqë pasurinë dhe ku ta investojë.
Paratë dhe komoditeti ekonomik janë gjëja kryesore për një Gaforre, pasi i nevojiten për planet biznesmene.
Ka nevojë për sigurinë ekonomike dhe nëse përqendron energjinë e saj pa pengesa emocionale, është e aftë të arrijë të bëhet një biznesmene e suksesshme.

Nëse bashkëpunoni me një Gaforre, do kuptoni se është mbrojtëse në mjedisin e punës, do kujdeset për të gjithë.
I sheh kolegët si pjesëtarët e familjes dhe do mërzitet nëse mund të shfaqet ndonjë zënkë(sherr).
Është jasht mase e ndjeshme dhe emocionale si personalitet dhe kjo mund ti krijojë probleme kur shfaq ndjenjat e saj.
Ka nevojën të jetë e dobishme tek njerëzit rreth saj.
Lereni të përkujdeset dhe nuk do humbisni.

Gaforrja dhe Marrëdhëniet

Gaforrja Mashkull

Thellë emocionalisht i ndjeshëm, Gaforrja mashkull ka “dhuratën” të lexojë mendimet tuaja, kshuqë nuk mund ti “fshiheni”.
Kërkon përherë një dashuri, sensuale dhe pasionante.
Ky është sekreti i tij dhe rallë e deklaron publikisht.

Mund të duket pak i “ftohtë” në pamjen e parë.
Në realitet ka një zemër romantike që kërkon dashurinë e vërtetë, edhe nëse nevojitet të martohet më shumë se një herë për ta zbuluar atë.

Shtëpia është mbretëria e tij dhe do një “kështjellë” të rehatshme për të strehuar dashurinë e tij.
Në jetën e tij të përditshme është i paqqndrueshëm, diçka që i krijon probleme në një marrëdhënie.
Ka nevojë për një femër që ti tregojë anën e bukur dhe pa ankthe të jetës.
Nëse ja arrini, do ju adhurojë.

Kërkoni këshillën e tij kur e shihni ne pazar.
Shikoni cilin DVD bleu dhe shfaquni dhe ju me të njëjtin DVD.
Uluni përballë tij në autobus, duke lexuar një novelë romantike!

Me mundësinë e parë tregojini se sa e ndjeshme jeni!
“Peshkohet” menjëherë!
Por mos flirtoni: lereni në dorën e tij, si dikur në “kohët e vjetra”.
Mund ti nevojitet pak kohë, por shumë shpejt do “bjerë” në “grackë”
Uji është elementi i tij: vaska e mbushur me ujë, me qirinjë dhe aroma esenciale!

Në shtrat mbështillni këmbët tuaja rreth mesit të tij! Do behet i juaji përgjithmonë!

Si është të kesh si partner një Gaforre mashkull?

Gaforrja mashkull nuk do sulmojë ballë për ballë.
Do afrohet ngadalë dhe me kujdes.
Është shumë romantik dhe do tentojë tju flirtojë dhe të fitojë zemrën tuaj me dhurata.
Arsyeja se pse nuk do sulmojë menjëherë, është sepse i frikësohet refuzimit.
Nëse interesoheni për një mashkull Gaforre, më mirë të bëni ju hapin e parë dhe ti kërkoni qe të njiheni.
Dashurohet kollaj dhe që nga ai moment do bëheni e gjithë bota e tij.

Pasi të sigurohet se i përkisni, fillon e bëhet xheloz dhe posesiv.
Kjo për shkak se i frikësohet arsyes se mos ju vjedh dikush tjetër dhe kjo do të jetë një humbje fatale për të.
Do duhet ti përkushtoheni dhe të jeni besnikë, sepse kështu funksionon dhe ai.
Mashkulli i kësaj shenje është më besniku në gjithë ciklin zodiak.
Është i dashuri ideal për femrën që i pëlqen romanca.
Gjithashtu, është shumë i dhënë dhe “ushqehet” nga kontakti i vazhdueshëm natyror.
gjithçka bazohet tek Ndjenja!

Ndërkohë, mund të mos e shfaqë ndjenjën dhe të tregojë një paraqitje të qetë dhe të ftohtë, sado qe sundohet fuqishëm nga kjo ndjenjë.
Fyet shumë lehtë, prandaj mos u tallni as me shaka.
Do plagoset, sigurisht pa e treguar.
Do të bjerë në depresion brenda vetes, në përpjekje për të analizuar dhe kuptuar ato qe i thatë.
Nëse jeni nga femrat qe dëshironi të perkujdesen për ju, nëse ju pëlqen përkushtimi, ky mashkull romantik dhe sensual është i përkryer për ju.

Gaforrja Femër

Çështja më e rëndësishme për të është mënyra se si do pranohet nga dashuria e të tjerëve.
Kufijtë, eksperiencat, marrin përmasa të mëdha në këtë shenjë që nga njëra anë kërkon të marrë fatin në dorën e saj
dhe nga ana tjetër të marrë rolin e nënës, të femrës që bëhet e arritshme dhe të gruas që fantazon nënën në ëndërrat e burrave.

Është shumë e ndjeshme dhe ka nevojë për falënderim dhe miratim në çdo aktivitet erotik.
Seksualiteti i saj kanalizohet në artet interpretuese dhe vecanërisht në Teatër… ku mund të “aktrojë” dhe me ju!.
Zotëron aftësi të mira komunikimi dhe mund të merresh vesh lehtë me të.

Jeta e saj zakonisht ka shumë tatëpjeta dhe përpjeta, dhe do ndihet e sigurtë dhe e mbrojtur kur gjen një partner që do mund të përkujdeset për të dhe ndjenjat e saj.
Është romantike dhe emocionale, por në të njëjtën kohë dhe e paqëndrueshme.
Kur gjen interes të vërtetë përkushtohet plotësisht.

Për sa i përket ndjenjave, është disi me zakonet e vjetra dhe konservatore.
Në jetën e saj mund të jetë hasur me disa eksperienca të dhimbshme emocionale nga të cilat ka mësuar të trajtojë ndjenjat e saj.
Pasionohet me mbrëmjen, dhe jep rezultat më të mirë në dashuri kur errësohet.
I pëlqen të merret me pulla, fotografi, vepra arti.

Është tepër mbrojtëse me fëmijët e saj.
Vëmendja për familjen e saj është epiqendra e jetës, dhe dëshiron të shpenzojë kohë në shtëpi që ta bëjë komode dhe të gëzueshme.
Mund ta besoni instiktin e saj në cështjet e punëve tuaja.

Si është të kesh partner një Gaforre femër?

Gaforrja femër është shumë sensuale, me ndjenja të thella dhe pasion të fortë, që vlon nën pamjen e ftohtë të jashtme.
Që të shfaqni këto ndjenja, nevojitet kohë, durim dhe butësi.
Mos prisni tju hapet menjëherë, as të nxitohet në marrëdhënie.
Nuk do e bëjë kurrë hapin e parë, do nevojitet të përpiqeni shumë dhe ti bëni ju të gjitha.

Mos u mundoni ta mashtroni, sepse ka aftësinë të dallojë motivet e të tjerëve dhe do t’ju kuptojë menjëherë.
Besimi është gjëja më e rëndësishme në marrëdhënie.
Nëse e tradhëtoni ndonjëherë, gjëja e vetme që mund të bëni është ta harroni.
Ka nevojë për dashuri dhe siguri.
Është sensuale, e ëmbël dhe i pëlqen flirtimi.
Marrëdhënia juaj, do ngjajë me kërcim të lehte dhe erotik.
Marrëdhënia me një femër Gaforre është konstruktive dhe e kënaqshme dhe mund të zgjasë një jetë.

Si të fitosh zemrën e një Gaforre?

Për të fituar zemrën e një mashkulli ose femre të shenjës Gaforre, do duhet ta bësh të ndjejë siguri.
Tregojani atë cfarë ndjeni, ky është hapi i parë të filloni një marrëdhënie me të, por mos prisni të njëjtën gjë nga Gaforrja.
Me këtë mënyre, nuk do nevojitet të marrë rrezikun e një refuzimi, diçka që i frikësohet.
Nëse kërkoni për një aventure të thjeshtë, mirë do ishte ta sqaroni që në fillim.
Mos e lini të besojë se doni një marrëdhënie afatgjatë, nëse nuk është ai qëllimi juaj, sepse do ta plagosni.
Më e rëndësishmja është besimi.

Nëse arrini ta fitoni, atëherë gradualisht do afrohet më tepër pranë jush.
E vetmja që nevojitet është Sinqeriteti.
Kërkoni këshillën e Gaforres, ndani problemet tuaja pa e lodhur, i pëlqen të japë këshilla dhe të ndihmojë njerëzit.
I pëlqen gjithashtu, kultura dhe përvojat luksoze.
Shkoni sëbashku në teatër ose në ndonjë muze, madje dhe në ndonjë restorant.
Mos tentoni të bëni marrëdhënie me zorr dhe mos e detyroni të marrë vendime të shpejta, do largohet me vrap.

Nevojitet durim, vetëm kështu do të tërhiqni një Gaforre.
Gjithashtu, adhuron kontaktin trupor dhe dhembsurinë origjinale.
Është shumë hezituese, por me kalimin e kohës, gradualisht do afrohet edhe më shumë afër jush dhe do keni një marrëdhënie të përsosur.

Gaforrja në Shtrat

Seksi me një Gaforre do jetë një përvojë e plotë.
shumë lodra interesante, në vazhdim vjen masazhi, qirinjë të ndezur pranë shtratit, muzikë e lehtë, potpuri aromatike, gjithçka për të zgjuar gjithë shqisat.
Do jetë me pasion dhe përgatituni për një përvojë që nuk do e harroni kurrë.
Mirë do jetë, sigurisht, të mos prisni risi dhe eksperimente, sepse është një shenjë konservatore.

Do gjenden disa që, ndoshta, të jenë të gatshëm të provojnë diçka të re, por kurrë nuk do e propozojnë vetë.
Ose do ta krijoni ju, ose nuk do ndodhë kurrë.
Bëjini gjithmonë të ndihen të sigurtë kur provojnë diçka të re.
Ndoshta mund ti pëlqejë dhe ta integrojnë në jetën tuaj seksuale.

Edhe pse ka “vulën” e ndjeshmerisë, në jetën seksuale është person pa kompleks.
Përjeton dashurinë pa tabu dhe kushte dhe do të provojë vazhdimisht përvoja të reja.
Partneri duhet gjithashtu të jetë i lirë nga pezullimet qe të mund të ndajë shijimet me të.

U pëlqen të eksperimentohen seksualisht, duke demonstruar një sjellje anarkiste dhe kjo mund të shokojë një partner që ka shije tradicionale.
Kanë shumë fantazira dhe pasione seksuale, por nuk do i ngaterrojnë ndjenjat duke krijuar lidhje që bazohen vetëm në pasion.
Me tërheqjen intensive seksuale që kanë, pushtojnë me lehtësi objektin e pasionit të tyre.

Zona erotike e një Gaforre

Zona erotike më e madhe e një Gaforre, është gjoksi.
Si femrat, ashtu dhe meshkujt, reagojnë në thithjen e lehtë dhe puthjen e gjoksit.
Do duhet të përkëdhelni me butësi ato zona.
Mos u bëni asnjëherë të furishëm.
Përkëdhelni me duar gjoksin e një mashkulli Gaforre, lehtë dhe butë dhe kjo do ndezë flakën e pasionit.

Ky artikull është një prodhim origjinal – Burimi: ChatoShqip.com

Komento dicka rreth kesaj teme

Related posts