Etiketë: barcaleta me farmaci

Posted in Barcaleta

Barcaleta me Farmcistin

Një djalosh hyn në një farmaci dhe kërkon kondom. -Çfarë paketimi doni? pyet farmacisti. Kemi tre, gjashtë nëntë dhe dymbëdhjetë…. read more Barcaleta me Farmcistin

Komento dicka rreth kesaj teme