Etiketë: barcaleta me polic

Posted in Barcaleta Humoristike

Burri udheton me gruan e tij bjonde kur i ndalon policia

Burri udhëton me gruan e tij bjonde kur i ndalon policia. «Patentën dhe lejen ju lutem!» thotë polici. «Po perse… read more Burri udheton me gruan e tij bjonde kur i ndalon policia

Komento dicka rreth kesaj teme