Etiketë: barcaleta me

Posted in Barcaleta

Barcalete – Lepuri dhe Ujku!

Luani është një kafshë dembele dhe si mbret i pyllit vendosi si president lepurin për tiu shmangur punëve të tij… read more Barcalete – Lepuri dhe Ujku!

Komento dicka rreth kesaj teme

Posted in Barcaleta

Termeti me shembi [email protected]

Komiteti i dëmeve natyrore sapo ka mbërritur në vendin e tërmetit dhe ka regjistruar dëmin. Përgjegjësi shkon tek viktima e… read more Termeti me shembi [email protected]

Komento dicka rreth kesaj teme

Posted in Barcaleta

Krokodili

Një fermer kishte një fermë shumë të madhe me një liqen të bukur. Një natë vendosi të bënte një shëtitje… read more Krokodili

Komento dicka rreth kesaj teme