Etiketë: barcaleta miri

Posted in Barcaleta Humoristike

Barcaleta: Roboti i te vertetes!

Babai i Mirit ishte çmendur nga gënjeshtrat e birit të tij dhe vendosi të blejë një robot për gënjeshtrat, nëse… read more Barcaleta: Roboti i te vertetes!

Komento dicka rreth kesaj teme