Etiketë: barcaleta shqip

Posted in Barcaleta

Barcalete – Lepuri dhe Ujku!

Luani është një kafshë dembele dhe si mbret i pyllit vendosi si president lepurin për tiu shmangur punëve të tij… read more Barcalete – Lepuri dhe Ujku!

Komento dicka rreth kesaj teme

Posted in Barcaleta

Barcaleta me Farmcistin

Një djalosh hyn në një farmaci dhe kërkon kondom. -Çfarë paketimi doni? pyet farmacisti. Kemi tre, gjashtë nëntë dhe dymbëdhjetë…. read more Barcaleta me Farmcistin

Komento dicka rreth kesaj teme