Etiketë: barcaleta ujku. barcaleta lepur

Posted in Barcaleta

Barcalete – Lepuri dhe Ujku!

Luani është një kafshë dembele dhe si mbret i pyllit vendosi si president lepurin për tiu shmangur punëve të tij… read more Barcalete – Lepuri dhe Ujku!

Komento dicka rreth kesaj teme