Etiketë: batuta qesharake

Posted in batuta qesharake Humoristike Kuriozitete Te Fundit

Batuta qesharake

– Nëse zihesh me të, shko direkt dhe shtrëngo të gjitha rubinetat e cesmave, që të mundesh më pas të… read more Batuta qesharake

Komento dicka rreth kesaj teme

Posted in batuta qesharake Humoristike

Batuta qesharake, tre gjera qe nuk mund te besh

3 gjëra që nuk mundesh të bësh… – Nuk mundesh të numërosh qimet e flokëve. – Nuk mundesh të lash… read more Batuta qesharake, tre gjera qe nuk mund te besh

Komento dicka rreth kesaj teme