Albanian Chat rooms: Mundet te dashuroheni nga aty?

Kohët e fundit me zhvillimin gjigand të rrjeteve sociale, dhomat e chatit ose ndryshe të njohura si chat rooms janë bërë vend argëtimi, dëfrimi, shoqërie dhe pse jo? Krijimin dhe gjetjen e miqve të rinj. Mëposhte po ndajmë me ju të dashur lexues disa nga rregullat e një Dhome Chati (Chat room) që të shmangni kështu rreziqet e mundshme. 1. Kërkoni , pyesni dhe mësoni nga shokë dhe të njohur që përdorin internetin tju tregojnë se cilat chate përdorin dhe preferojnë. 2. Fillimisht , zgjidhni një-dy chate të cilat mendoni…

Komento dicka rreth kesaj teme

Lexo Postimin