Etiketë: femijet interneti

Posted in Interneti dhe Femijet Interneti dhe Prinderit

Cfare ben femija im ne internet?

Luan lojëra Lojërat në internet janë shumë tërheqëse për shumë fëmijë. Ata ndjejnë kënaqësi të madhe duke luajtur lojëra dhe… read more Cfare ben femija im ne internet?

Komento dicka rreth kesaj teme