Etiketë: femra

Posted in Kuriozitete

Cfare jane orgazmat e shumefishta?

Orgazmat e shumta ndodhin kur një person arrin kulmin më shumë se një herë gjatë marrëdhënies seksuale. Ato ndodhin më… read more Cfare jane orgazmat e shumefishta?

Komento dicka rreth kesaj teme

Posted in Barcaleta Humoristike

Dy femra njihen tek stacioni i autobuzit dhe diskutojne per bijat e tyre.

Dy femra njihen tek stacioni i autobuzit dhe diskutojnë për bijat e tyre. Thotë njëra: «Vajza ime është 25 vjeçe…. read more Dy femra njihen tek stacioni i autobuzit dhe diskutojne per bijat e tyre.

Komento dicka rreth kesaj teme