Etiketë: femrat lule

Posted in batuta qesharake Humoristike

Batuta qesharake me ikone, femrat jane si lulet

Femrat janë si lulet ….. nëse mungon dhe nuk i vadit, jepja celsin komshisë ….. Ky artikull është një prodhim… read more Batuta qesharake me ikone, femrat jane si lulet

Komento dicka rreth kesaj teme