Shenjat qe zbulojne nese dikush na genjen

Askujt nuk i pëlqejnë gënjeshtrat Aq më keq, kur na thonë gënjeshtra. Dhe janë ato raste, kur kemi dikë të panjohur përballë, dhe nuk dimë nëse na thotë të vërtetën apo jo. Dhe mendojmë, sikur të egzistonte sekreti me hundën e Pinokut, të zmadhohet me çdo gënjeshtër. Duket se nuk nevojitet hunda e Pinokut për të «zbuluar» nëse dikush ju gënjen. Mund të kuptoni shumë lehtë dhe me shumë mënyra. Këtu, po ju paraqesim disa nga mënyrat: Ju shikon shpesh herë në sy Një shenjë e madhe që dikush po…

Komento dicka rreth kesaj teme

Lexo Postimin