Etiketë: gjuha e trupit

Posted in Kuriozitete

Shenjat qe zbulojne nese dikush na genjen

Askujt nuk i pëlqejnë gënjeshtrat Aq më keq, kur na thonë gënjeshtra. Dhe janë ato raste, kur kemi dikë të… read more Shenjat qe zbulojne nese dikush na genjen

Komento dicka rreth kesaj teme