Shenjat e horoskopit, karakteristikat e Dashit

Le të shohim karakteristikat e Dashit, që si personalitet, dallon nga shenjat e tjera. Dashit i pëlqen të dali para, si një udhëheqës i vërtetë. Personaliteti i tij optimist shpesh magnetizon dhe nxit njerëzit rreth tij, sepse ai ka dhuratën për të nxitur të tjerët. Avantazhet e Dashit: I pavarur, Guximtar, Optimist, Entuziast, I vendosur, I sigurt, I sinqert, I Pasionuar. Disavantazhet e Dashit: I padurueshëm, Kokëfortë, Inatçi, Kritikues. I pëlqen: Veshja e thjesht, të marri përsipër rolin e liderit, sportet. Nuk i pëlqen: Pasiviteti, vonesat, puna ku nuk mund…

Komento dicka rreth kesaj teme

Lexo Postimin