Shenjat e horoskopit, karakteristikat e Demit

Karakteristikat themelore të Demit janë se ndjen gjithmonë nevojën të rrethohet nga dashuria dhe atmosfera e këndëshme, të ketë shijime materiale, shpirtërore dhe emocionale. Demi, i qendrueshëm dhe konservator, është një nga shenjat më besnike, i gatshëm të rezistojë dhe të këmbënguli derisa të ketë sukses në qëllimet e tij. Praktik dhe me këmbë mbi tokë, është shenja që korr frytet e punës dhe mundeve të tij në përgjithsi. Avantazhet e Demit: Besnik, Përgjegjës, I Duruar, I përkushtuar, Bujar Disavantazhet e Demit: Posesiv, I Papajtueshëm, Kokëfortë Pëlqen: Atmosferën Romantike, Gatimin,…

Komento dicka rreth kesaj teme

Lexo Postimin