Etiketë: njohje online

Posted in Uncategorized

Jam Aleksia dhe kerkoj njohje ne chat shqiptar

Të dhënat personale Marrëdhënie: Jam single Orientimi seksual: Jam heteroseksuale Paraqitja: 175 cm, 50 kg, trup sportiv, flokë të zeza… read more Jam Aleksia dhe kerkoj njohje ne chat shqiptar

Komento dicka rreth kesaj teme