Etiketë: raki alkohol

Posted in Barcaleta Humoristike Kuriozitete

Vdes një mekatar dhe shkon direkt në ferr!

Na vdes një mëkatar dhe na shkon direkt e në ferr! «Shumë të mërzitur të shof…» i thotë djalli që… read more Vdes një mekatar dhe shkon direkt në ferr!

Komento dicka rreth kesaj teme