Etiketë: vajza

Posted in Barcaleta Humoristike

Dy femra njihen tek stacioni i autobuzit dhe diskutojne per bijat e tyre.

Dy femra njihen tek stacioni i autobuzit dhe diskutojnë për bijat e tyre. Thotë njëra: «Vajza ime është 25 vjeçe…. read more Dy femra njihen tek stacioni i autobuzit dhe diskutojne per bijat e tyre.

Komento dicka rreth kesaj teme