Termeti me shembi [email protected]

Komiteti i dëmeve natyrore sapo ka mbërritur në vendin e tërmetit dhe ka regjistruar dëmin.
Përgjegjësi shkon tek viktima e parë dhe e pyet:
-çfarë dëmi keni pësuar miku im?
– Shtëpia ime, zotëri, është plasaritur.
-A çfarë doni?
-Një shtëpi tjetër.
Përgjegjësi kthehet nga ndihmësi i tij dhe thotë: Shkruaj, shtëpi.
Përgjegjësi shkon tek viktima e dytë.
– Ti, miku im?
– Po, dy kolona kanë rënë nga shtëpia ime, do të doja një shtëpi tjetër.
Kthehet nga ndihmësi i tij: Shkruaj, një shtëpi, një shtëpi.
Këdo që pyeste kërkonte nga një shtëpi.
I afrohet dikujt që dukej se ishte i lënduar.
-Çfarë do? shtëpi?
– Jo, zotëri, por, po, ra një kolonë dhe më shembi [email protected] Unë do doja thjesht [email protected]
Përgjegjësi kthehet nga ndihmësi i tij dhe thotë: Shkruaj, një shtëpi, një shtëpi.
– Jo zotëri nuk dua shtëpi, dua [email protected]
-Pse, të tjerët çfarë mendon se do të marrin? (!)

Burimi: ChatoShqip.com

Komento dicka rreth kesaj teme

Related posts